Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Radio Jadran, Objavila: M.M.Lj. ]

24. 11. 2018. 16:10 >> 15:45

NEMA POVRIJEĐENIH

U požaru u Meljinama izgorjela baraka

Montažni objekat izgorio je u požaru koji je jutros oko 9:20 sati buknuo u romskom naselju u Meljinama. Na sreću nema povrijeđenih, jer su vlasnici objekta juče otputovali.

 

Prema riječima vođe smjene Službe zaštite i spasavanja, Gojka Vučkovića intervenisalo je 5 vatrogasaca sa dva vozila, a požar je brzo lokalizovan.

"Kad smo došli na lice mjesta dimilo je oko krova i dimnjaka. Razbili smo dio krova, kako se vatra ne bi širila, jer to je objekat sastavljen iz 7-8 stambenih jedinica, a krov im je zajednički. Gasili smo odozgo tu prostoriju iz koje je dimilo. Kad smo ušli unutra vidjeli smo da je od dimnjaka došlo do paljenja", objašnjava on za Radio Jadran.

U požaru je stradala jedna stambena jedinica sastavljena od dvije prostorije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније