Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

20. 11. 2018. 18:12   >>  17:50 1

NEVRIJEME

Situacija u Podgorici pod kontrolom

Situacija u Podgorici je pod kontrolom, uprkos olujnom nevremenu koje je Glavni grad zahvatilo u poslijepodnevnim satima, kazao je komandir Sluzbe zaštite i spašavanja Andrija Čađenović.

 

On je agenciji MINA rekao da za sada nema poplava, niti zahtjeva građana za intervencijama.

„Mi već nekoliko sati obilazimo sve lokacije u gradu koje obično znaju da budu poplavljene“, kazao je Čađenović.

To su, kako je naveo, potok i vrtić u Maslinama , dio kod hotela Bambis, vrtići u blokovima pet i šest, kao i podrumske prostorije u skloništa u centru grada.

„Za sad nema nikakvih intervencija. Bila je jedna dojava da je grom udario u krov od kuće, ali nije bilo to u pitanju nego se zapalio dimnjak“, rekao je Čađenović.

On je dodao da su upravo dobili dojavu da su protočile prostorije u Ustavnom sudu i da se voda sliva na instalacije struje.

„Nijesmo još stigli na lice mjesta, ali sve u svemu situacija nije kritična“, kazao je Čađenović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније