Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

18. 11. 2018. 10:14   >>  13:58

TIVAT

Izgorjele barake, više porodica bez krova nad glavom

U požaru, koji je u subotu veče izbio u tivatskom naselju Lovanja, izgorela je površina od oko 300 kvadrata stambenih objekata i dosta djece ostalo je bez krova nad glavom, rekao je načelnik Službe zaštite i spašavanja Tivat Zoran Barbić.

On je agenciji MINA rekao da su stambeni objekti u tom romskom naselju napravljenih od improvizovanih materijala.

"Goreli su montažni drveni objekti, u romskom naselju Lovanja. Požar je, prilikom prijavljivanja bio u razbuktaloj fazi i izgorela je površina od oko 300 kvadrata stambenih objekata koji su napravljeni od improvizovanih materijala", kazao je Barbić.

Prema njegovim riječima, požar je stavljen pod kontrolu oko 22 sata i 30 minuta a u njegovom gašenju učestvovalo je 12 vatrogasnih vozila i 50 vatrogasaca.

"Vatra se brzo razbuktala zbog jakog vjetra, koji joj je dao dodatnu snagu, a potrošenao je oko 200 kubika vode", rekao je Barbić.

On je dodao da je dosta djece ostalo bez krova nad glavom.

"Na lice mjesta došli su odmah i socijalni radnici koji će se dalje baviti time", naveo je Barbić.

Kako je rekao, uzrok požara još nije poznat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније