Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

17. 11. 2018. 10:05 >> 09:41
4

PROTIV PARADE PONOSA

Milačić: Udar na porodicu, djecu ne dirajte

Prava Crna Gora podržava slobodu na opredjeljenje, slobodu govora, slobodu izražavanja protesta, kao i sva ostala Ustavom zagarantovana prava, saopšteno je iz te stranke. Poručuju međutim da ne podržavaju održavanje Parade ponosa u Podgorici.

“Kao što o svim važnim društveno-političkim pitanjima imamo jasne stavove, tako imamo stav i o današnjoj gej paradi, ili kako je već nazivaju ''Paradi ponosa''. Odmah ću na startu reći: nema tu nikakvog ponosa”, poručuje predsjednik Prave CG Marko Milačić.

Kaže i da posebno zabrinjava činjenica da hrabrenje ovakvih manifestacija za cilj ima jačanje gej pokreta u Crnoj Gori.

“Ali i traženje sve većih prava koja će se prije ili kasnije dovesti i do usvajanja djece od strane gej roditelja, što se na mala vrata uvodi novim zakonskim rješenjem o istopolnim brakovima. To je činjenica kojoj se Prava Crna Gora duboko protivi i protiv koje će se boriti svim legalnim i zakonskim sredstvima. Prava poručuje i LGBT organizacijama ali i vlasti koja ih podržava: Djecu ne dirajte, ne smijemo dozvoliti da djeca budu žrtve vaše nakaradne ideologije!”, navodi Milačić.

Milačić navodi da im niko ne može oduzeti pravo da se duboko protive “takozvanim modernim vrijednostima”.

“Jer ako je iko na udaru u Crnoj Gori i ako iko treba ponosno da paradira, onda je to prosječna crnogorska porodica koja jedva preživljava od mjeseca do mjeseca. Crna Gora i mudra državna politika mora da promoviše rađanje, a ne usvajanje i to od strane istopolnih partnera. Crna Gora mora, prije svega, da rađa ako želi da bude vječna”, zaključio je Milačić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније