Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

16. 11. 2018. 16:55   >>  16:31

24. i 25. novembra

Sajam novih tehnologija u Podgorici

Sajam novih tehnologija „Smart Tech“ održaće se 24. i 25. novembra u Delta Sitiju u Podgorici, saopštili su organizatori.

"Posjetioce Smart Tech-a od 10 do 22 sata očekuje predstavljanje renomiranih kompanija, firmi i institucija", kazali su iz "Vision Event"-a, koji organizuje događaj pod pokroviteljstvom Ministarstava nauke,  ekonomije i  prosvjete.

Kako su istakli izlagači će na veoma atraktivan način predstaviti proizvode, usluge, aplikacije i prikazati kako unaprijeđene tehnologoije olakšavaju život.

"Svi posjetioci će biti u prilici da se u atraktivnom ambijentu informišu o najnovijim tehnološkim dostignućima koja su dostupna u Crnoj Gori, da oprobaju raznovrsne modele pametnih telefona, tableta i računara, televizijskih sistema, kućnih aparata, audio i video opreme, opreme za video igrice, moderne uređaje i aplikacije za poslovne i privatne svrhe, aparate za virtuelnu stvarnost, kao i da sagledaju napredne funkcije robota različitih konstrukcija i dronova i da učestvuju u gejming turniru", naglasili su organizatori.

Planiran je i konkurs za idejna rješenja studenata Univerziteta Donja Gorica, koji će pokazati kako tehnologija ima primjenu u oblastima  koje se tiču održivog razvoja i mogu biti značajne za shvatanje održivog razvoja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније