Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

12. 11. 2018. 19:04   >>  18:46 1

LIBERALI PORUČILI

Cetinje luča crnogorske slobode

Liberalna partija Crne Gore čestitala je građanima i građankama Cetinja, gradonačelniku Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Maji Ćetković i odbornicima 13. novembar Dan Prijestonice.

"Cetinje kao temelj i istorijske i današnje Crne Gore, u svakom vremenu predstavljalo je luču njene slobode i mjesto koje je taj status ljubomorno čuvalo sa svojim časnim i nepokornim ljudima. Ponos je, ne samo Cetinjanima, već svakom čovjeku u Crnoj Gori, što je ovaj grad sačuvao i očuvao takvo mjesto" navodi se u saopšenju Liberalne partije koje je potpisao predsjednik Andrija Popović.

On je dodao, da Cetinje zaslužuje posebnu pažnju svakoga od nas i taj grad mora biti mjesto koje će pružiti svojim žiteljima priliku za dostojanstven život, a Liberali će kao i uvijek biti snažna podrška Prijestonici na takvom putu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније