Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

12. 11. 2018. 12:51   >>  12:31

ZA POTREBE VCG

MO raspisalo oglas za 12 stipendija

Ministarstvo odbrane raspisalo je oglas za stipendiranje 12 studenata osnovnih i specijalističkih studija za potrebe Vojske Crne Gore (VCG).

 

"Ministarstvo odbrane raspisalo je oglas za izbor 12 stipendista osnovnih i specijalističkih studija na fakultetima u zemlji i inostranstvu, od studijske 2018/19. godine, za potrebe Vojske Crne Gore. Oglas je raspisan za troje stipendista na Elektrotehničkom fakultetu, i to za dvoje na studijskom programu: elektrotehnika, telekomunikacije i računari i jednog stipendistu za studijski program: energetika i automatika. Mogu se prijaviti studenti prve i druge studijske godine", navode iz Ministarstva odbrane.

Raspisan je oglas za dvoje stipendista na Muzičkoj akademiji - po jednog za studijske programe klarinet i trombon, i dvoje na Medicinskom fakultetu za studijski program - medicina.

"Oglas je za po jednog stipendistu na Pomorskom fakultetu (studijski program nautika, i važi za studente prve i druge studijske godine), potom, (prioritetno) na Fakultetu zaštite na radu ili na specijalističkim studijama Metalurško-tehnološkog fakulteta (studijski program: zaštita životne sredine), na Građevinskom fakultetu (studijski program: građevinarstvo, važi za studente prve i druge studijske godine), na Mašinskom fakultetu (studijski program: mašinstvo, važi za studente prve i druge studijske godine) i na Prirodno-matematičkom fakultetu (studijski program: računarske nauke, važi za studente prve i druge studijske godine)", navode iz MO. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније