Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 08. 2013. 12:49 >> 12:50

DAN MLADIH

Krivokapić: Mladi su snaga Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore uputio je čestitku mladima, povodom Međunarodnog dana mladih.

 

 


„Uvažena crnogorska mladosti, svaka država na svijetu njeguje poseban odnos prema svojoj mladosti. Vjerujem da i naša Crna Gora, na putu ka evropskim i evroatlantskim integracijama, svake godine čini korake naprijed u razvoju uslova za vaš ispunjeniji i srećniji život – kako učenički i studentski, tako i onaj prilikom zapošljavanja - otvaranjem projekata za pripravnike, promociji sezonskog zapošljavanja domaćih kadrova i drugim“, navodi se u čestitki Krivokapića.

Navodeći da „još uvijek nijesmo zadovoljni dostignutim stepenom razvoja u toj oblasti“, Krivokapić je istakao da je obaveza države da obezbjeđuje ambijent u kojem će vaš trud i znanje rezultirati javnim dobrom.

„Imate puno pravo da zahtijevate od svih institucija države Crne Gore i više i bolje ali i mogućnost da se vaš glas još jače čuje. Vjerujem da ste vi, mladi ljudi, oplemenjeni novim znanjem i idejama, najjača snaga budućnosti naše države“, zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније