Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

28. 10. 2018. 19:05 >> 18:43

AUTORA DŽENISA NURKOVIĆA

Objavljen planinarski vodič "Dobrodošli na Hajlu"

Planinarski klub "Pogled" iz Rožaja objavio je vodič ''Dobrodošli na Hajlu'' Dženisa Nurkovića, u kome poziva sve ljubitelje prirode da dio slobodnog vremena ili odmora provedu na planinama oko tog grada.

"Prirodne ljepote i bogatstva Hajle su kao stvorene za uživanje, ne samo za planinare, alpiniste, botaničare, ornitologe, sakupljače ljekovitog bilja i jestivog šumskog voća nego i za sve koji traže odmor ili rekreativni sport u prirodi. Ako ste dakle ljubitelj prirode, pune raznolikosti i kontrasta onda je Rožaje sa okolinom pravi izbor za vas", kazao je Nurković.

Iz "Pogleda" da su objasnili da je u vodiču zastupljena samo Hajla od rožajskih planina, jer se vodilo računa o tome da se predstave samo markirane, zvanične planinarske staze, kojima gazduju planinarski klubovi.

Vodič "Dobrodošli na Hajlu" je odštampan u 500 primjeraka, uz podršku Ministarstva sporta, Planinarskog saveza Crne Gore, Ministarstva rada i socijalnog staranja, Nacionalne turističke organizacije, Opštine Rožaje, Bošnjačkog savjeta u Crnoj Gori, Monteputa, Agencije za projektovanje i razvoj Rožaje i Ski centra ‘’Hajla’’.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније