Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

24. 10. 2018. 10:22 >> 09:59

PODIZANJE SVIJESTI O NASILJU

Ženski lobi dan u Šavniku

SOS telefon Nikšić organizuje sjutra Ženski lobi dan u Šavniku, čiji je cilj podizanja svijesti o nasilju nad ženama i djevojkama u porodici.

"Na događaju će učstvovati predstavnici opštine Šavnik, partnerskihorganizacija, lokalnih institucija, kao i drugi zainteresovani akteri i akterke u zajednici. Od marta 2017. SOS Nikšić realizuje projekat `Poboljšanje pristupa životu bez nasilja za žene sa iskustvom nasilja u centralnoj i sjevernoj Crnoj Gori`, koji je finansijski podržan od stane Fonda Ujedinjenih Nacija za zaustavljanje nasilja nad ženama (UN Trust Fund to End Violence against Women) sa sjedištem u Njujorku", kazlai su iz organizacije SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja.

Događaj će početi u 10 sati, na gradskom trgu u Šavniku.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније