Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

23. 10. 2018. 12:01   >>  11:45

AGENCIJI "MCCANN"

Prestižna nagrada za kampanju #Neželjena

Marketing agencija "McCann" iz Podgorice nagrađena je na prestižnom međunarodnom festivalu "Golden Drum" za kampanju #Neželjena, koja se bavila problemom selektivnih abortusa u našoj zemlji.

"Na jubilarnom dvadeset petom `Golden Drum` festivalu kampanja agencije `McCann Podgorica`, osvojila je tri nagrade, uključujući i `Golden Drum Adriatic` nagradu za najbolji projekat u regionu za kampanju `Neželjena` realizovanu u saradnji sa Centrom za ženska prava iz Podgorice", naglasili su iz "McCann"-a. 

Kako su objasnili, prvi put je jedna marketing agencija iz  Crne Gore  nagrađena priznanjima tog značaja.

"Saradnja koju smo ostvarili sa kolegama iz UM Podgorica, `McCann` Beograd i NVO Centar za ženska prava na kampanji #Neželjena, odličan je primjer kako važne teme mogu za tren da okupe ljude oko velikog cilja, a dobre ideje dovedu do značajnih promjena u društvu. To nas sve čini jako ponosnima,“ kazala je Sandra Vujović iz "McCann"-a Podgorica.

Maja Raičević iz NVO Centar za ženska prava, istakla je da kampanja #Neželjena predstavlja najmanje priču o selektivnim abortusima, već mnogo više o jednakosti, budućnosti i slobodi. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније