Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina Business, Objavila: R.P. ]

20. 10. 2018. 13:43 >> 13:25

DO KRAJA GODINE

Popusti na ulaznice u Lipsku pećinu

Turističko preduzeće Lipska pećina pripremilo je za naredni period akcije na cijene ulaznica. Od 13. oktobra, svakog vikenda do kraja godine, posjetioce očekuje popust od 30 odsto na sve cijene ulaznica, saopštili su iz tog preduzeća.

Lipska pećina, koja se nalazi nadomak Cetinja, u ponudi ima dvije ture, pa tako posjetioci imaju priliku da se opredijele za pećinsku turu, koja je pristupačna svima u dužini od 600 metara i ekstremnu, koja je namijenjena avanturistima.

„Naši posjetioci su najviše zainteresovani za pećinsku turu u trajanju od 60 minuta, dok je ekstremnu potrebno unaprijed zakazati“, kazali su iz kompanije.

Sve ture pećinom počinju vozićem koji kreće sa parkinga Lipske pećine i vozi do ulaza u pećinu. Isti vozić posjetioce vraća nazad do parkinga, a sama tura se sprovodi u pratnji obučenih vodiča koji posjetioce upoznaju sa istorijatom i nastankom pećine.

Cijena ulaznice za odrasle je 10,9 EUR, za djecu do pet godina jedan EUR, a za djecu od pet do 15 godina 6,9 EUR. Porodični paket iznosi 29,9 EUR.

“U cijenu je uračunat parking, vožnja vozićem do pećine i nazad, obilazak pećine, vodič i osiguranje“, naveli su iz preduzeća.

Dodatne usluge koje Turističko preduzeće Lipska pećina nudi unutar same pećine su degustacija vina i domaćih sokova na pećinskom baru, kao i mini koncerti klasične muzike u jednoj od najvećih dvorana u Lipskoj pećini, Njegoševoj dvorani.

Kada je u pitanju broj posjetilaca, iz preduzeća su saopštili da će tačne podatke o ovogodišnjim posjetama imati na kraju sezone.

„Imajući u vidu da smo jedina turistička atrakcija ovog tipa u Crnoj Gori, veoma smo zadovoljni sezonom. Kako iz godine u godinu broj posjetilaca konstantno raste, tako je i ove sezone primjetno povećanje od 15 odsto u odnosnu na prošlu godinu”, dodali su predstavnici kompanije.

Oni su rekli da se Lipska pećina, za veoma kratak period poslovanja, kao jedina valorizovana pećina u Crnoj Gori koja je osposobljena za turističke posjete, uvrštava na liste nezaobilaznih atrakcija u zemlji.

“Lipska pećina se tako na TripAdvisoru, na osnovu utisaka posjetilaca, pozicionirala na prvom mjestu kao jedna od nezaobilaznih atrakcija za posjetiti na Cetinju”, naveli su iz preduzeća.

Kako su podsjetili, preduzeće je u ovom mjesecu dobilo nagradu Brand Leader Award 2018, kao lider u postavljanju novih standarda u konkurentnosti speleološkog turizma jugoistočne Evrope, kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije, kao i visok stepen tržišne prepoznatljivosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније