Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

19. 10. 2018. 08:57 >> 09:25
1

PROGNOZA

Od nedjelje zahlađenje, na sjeveru snijeg

Ciklon sa sjevera Evrope od nedjelje će donijeti zahlađenje u cijeloj Crnoj Gori. Očekuje nas sjeverni vjetar u Podgorici i slab snijeg u planinskim predjelima, saopštio je direktor Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Luka Mitrović.

U prethodna tri mjeseca smo, kako navodi Mitrović, imali temperature od 2,5 do tri stepena iznad prosjeka.

“Takvo vrijeme će se nastaviti do sjutra, kada počinje blagi pad temperature, a od nedjelje imamo i značajniji pad temperature. Ciklon sa sjevera Evrope će donijeti zahlađenje, slabe padavine, u nedjelju veče će na sjeveru biti i sniježnih padavina u planinskim predjelima, pa i u nekim gradovima, ali riječ je o slabim padavinama”, najavio je Mitrović, u Jutranjem programu TVCG.

Za centralni dio države, za ponedjeljak najavljuje jak sjevereistočni vjetar. “Od nedjelje popodne imaćemo pravo jesenje vrijeme”, naveo je Mitrović.

Zima će biti hladna sa vjetrovima, snijegom, padavinama, ali kako kaže Mitrović evidentno je otopljavanje.

“Temperature će biti veće od klimatske normale. To ne znači da nećemo imati hladne periode. Sada imamo jedno stanje sa naglim promjenama vremena”, zaključio je Mitrović i dodao da će i zima biti sa naglim promjenama vremena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније