Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 10. 2018. 17:12 >> 17:06
2

POTPISALI SPORAZUM

Saradnja Prijestonice i Univerziteta Adriatik

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan i rektor Univerziteta Adriatik Stevo Nikić potpisali su danas Sporazum o akademskoj, naučnoj i poslovno-tehničkoj saradnji.

Potpisnici Sporazuma istakli su da će nastojati da grade međusobne veze na bazi zajedničkog i opšteg društvenog interesa.

Sporazum omogućava saradnju Prijestonice Cetinje i Univerziteta Adriatik kroz podsticanje zajedničkih istraživanja, seminara i međunarodnih konferencija, razvoj studijskih programa i programa cjeloživotnog učenja Univerziteta i njegovih članica na području Prijestonice, uključujući i razvoj javno-privatnog partnertstva po tom osnovu, razmjenu znanja i naučnih informacija kroz recipročnu razmjenu naučnih i stručnih publikacija, akademskog materijala, stručnih izvora i drugih resursa.

Namjera potpisnika Sporazuma jeste i da ohrabre zajedničko učešće u akademskim, naučnoistraživačkim i stručnim projektima i aktivnostima sa drugim akademskim i projektnim partnerima i ostalim izvorima finansiranja, uključujući i neprofitne i akademske projekte.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније