Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 10. 2018. 14:41 >> 14:19

"DRAGAN RADULOVIĆ"

Djeca se brzo privikla na novi vrtić

Novi vrtić "Dragan Radulović", koji se nalazi u Cvetnoj ulici na Starom aerodromu, počeo je sa radom u septembru. Ekipa TVCG posjetila je tu vaspitnu ustanovu "Đine Vrbice" i zabilježila utiske i vaspitača i djece poslije nešto više od mjesec od otvaranja vrtića.

Vrtić "Dragan Radulović" ime je dobio po jednom od najznačajnijih crnogorskih pisaca za djecu i autoru televizijskih emisija koje su obilježile odrastanje generacija.

Nakon mjesec od otvaranja vrtića vaspitači ističu da su se djeca dobro adaptirala.

Vrtić "Dragan Radulović" prostire se na 3.000 kvadratnih metara i urađen je po savremenim standardima.

Iako je upisano 780 djece vaspitnu jedinicu svakodnevno pohađa nešto više od 500 mališana.

Vrtić "Dragan Radulović" izgrađen je u okviru projekta sa Bankom za razvoj Savjeta Evrope za izgradnju sedam vrtića širom Crne Gore.

Investicija je iznosila 2,7 miliona eura, dok je Glavni grad u izgradnju vrtića uložio zemljište vrijedno 1,8 miliona eura.

Marijana Bukilić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније