Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 10. 2018. 10:01   >>  09:52 4

"MATI JELISAVETA"

Prijestonica uručila donaciju Narodnoj kuhinji

Prijestonica Cetinje uručila je donaciju Narodnoj kuhinji "Mati Jelisaveta" Mitropolije crnogorsko-primorske, čije usluge koristi između 130 i 150 građana Cetinja.

Donaciju čine osnovne životne namirnice (ulje, meso, brašno, pirinač, pasulj, kuhinjski začini, kao i sredstava za održavanje kuhinjske higijene), predao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan.

Gradonačelnik se zahvalio sveštenicima Mitropolije i zaposlenima u kuhinji na požrtvovanom i predanom radu i na pomoći sugrađanima kojima je potrebna ova vrsta podrške.

"Važno je u teškim vremenima podržati one koji nemaju i biti partner organizacijama i institucijama koje nesebično pomažu nevoljnike. Podržavamo sve inicijative humanitarnog karaktera, vođeni ubjeđenjem da je ljudsko dostojanstvo i pravo na pristojan život vrijednost na kojoj počiva savremena civilizacija", kazao je on.

Kašćelan je naveo da će Narodna kuhinja, kao svojevrstan servis građana, i u perspektivi imati podršku Prijestonice.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније