Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ Mina ]

06. 10. 2018. 11:15 >> 10:54

U DELTI

Počeo info dan "Stiže nam beba"

Udruženje Roditelji i socijalno preduzeće Kreativa Lab i ove godine obilježava Nacionalnu sedmicu promocije dojenja organizacijom Info dana o trudnoći, dojenju i pripremama za novog člana porodice "Stiže nam beba".

Kako je najavljeno iz Udruženja, danas će se, u podgoričkom šoping molu Delta City, okupiti renomirani stručnjaci iz oblasti zdravlja i porodične edukacije, kao i predstavnici kompanija koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama, i ostalim članovima porodice.

Za posjetioce Info dana i ovog puta su organizovana različita tematska dešavanja, od predavanja do prezentacija proizvoda koji su im potrebni kada se beba rodi, ali i dok se pripremaju za roditeljstvo.

„Buduće mame i tate koji budu prisustvovali predavanjima i prezentacijama imaće priliku da čuju mnogo korisnih informacija, postavljaju pitanja, ali i da osvoje brojne nagrade koje će obezbijediti organizatori, u saradnji sa učesnicima Info dana i sponzorima“, kazali su iz udruženja Roditelji.

Kako su naveli, i ove godine glavna nagrada biće besplatan porođaj u privatnoj bolnici Codra.

Predavanja i prezentacije biće realizovani u saradnji sa stručnjacima iz oblasti koje su u fokusu interesovanja trudnica i porodilja: ginekolozima, pedijatrima, neonatolozima, psihoterapeutima, medicinskim i patronažnim sestrama.

U toku predavanja, u direktnom kontaktu posjetilaca i predavača, biće razmjenjivani korisni savjeti o mnogobrojnim temama koje se odnose na ovaj važan period u životu svake majke i oca.

U okviru sajamskog dijela Info dana, posjetiocima će svoju ponudu i usluge predstaviti firme i preduzetnici koji se bave uvozom, prodajom ili proizvodnjom proizvoda namijenjenih porodici, sa posebnim fokusom na proizvode namijenjene trudnicama i bebama.

„Posjetioci će se upoznati i sa ponudom agencija za dekoraciju dječijih proslava i radom fotografkinja specijalizovanih za porodičnu fotografiju i fotografisanje trudnica i beba“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da će trudnice koje posjete Info dan imati priliku da na pultu Doma zdravlja Podgorica izmjere krvni pritisak i nivo šećera u krvi, kao i da se posavjetuju sa stručnim timom Škole za trudnice te zdravstvene ustanove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније