Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

05. 10. 2018. 10:29 >> 10:13
2

NOVOVIĆ SMATRA

CG nema bez modernog sistema obrazovanja

Današnje i one buduće Crne Gore, koja će biti dio evropske porodice naroda, nema bez dobro razvijenog i modernog sistema obrazovanja, ocijenio je predsjednik Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport Skupštine Crne Gore, Radule Novović.

On je, povodom 5. oktobra, Dana nastavnika, svim nastavnicima u Crnoj Gori uputio čestitku.

"Današnje i one buduće Crne Gore, koja će biti dio evropske porodice naroda, nema bez dobro razvijenog, modernog sistema obrazovanja, odnosno bez uzornih, sposobnih, kvalitetno školovanih i pažljivo odabranih prosvjetnih radnika koji su okosnica tog sistema. Ovo zato što obrazovanje čine ljudi. Ono se temelji na ljudima", rekao je Novović.

I pored napretka civilizacije, pored gigatskih tehnoloških pomaka koji se dešavaju u našem vremenu, obrazovanja nema bez ljudi, smatra Novović.

"Vaša misija je izuzetna. Zato nastavite da je vrštie, nastavite da radite svoj posao, na zadovoljstvo svojih učenika i studenata, a onda i na zadovoljstvo svih nas", navodi se u čestitki Novovića.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније