Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

05. 10. 2018. 06:50   >>  06:30

DANAS

Raspisan konkurs za generalnog direktora RTCG

Radio-televizija Crne Gore (RTCG) raspisala je konkurs za imenovanje generalnog direktora Nacionlanog javnog servisa.

Konkursom je predviđeno da bi kandidati, osim crnogorskog državljanstva i prebivališta na teritoriji Crne Gore, trebalo da imaju najmanje pet godina radnog iskustva, te najmanje visoku stručnu spremu (VII1, 240 kredita CSPK).

Osim dokaza o ispunjavanju traženih uslova, kandidati su, kako je precizirano u konkursu, u obavezi da dostave i program razvoja i rada Radio-televizije Crne Gore (RTCG) tokom mandatnog perioda.

"Mandat generalnog direktora RTCG je četiri godine", navodi se u konkursu, koji je otvoren 30 dana.

Inače, u odnosu na prethodne konkurse za generalnog direktora RTCG smanjena je mogućnost potencijalnog konflikta interesa, jer budući kandidati neće moći da imaju udio u privrednim društvima koja se bave djelatnostima, kojim se bavi Nacionalni javni servis.

Podsjećamo, Savjet RTCG je na sjedinici u junu smijenio Andrijanu Kadiju s mjesta generalnog direktora RTCG-a, a za vršioca dužnosti izabran je Božidar Šundić.

Detalje konkursa možete pronaći na OVOM LINKU.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније