Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

03. 10. 2018. 07:15 >> 06:55

KVAR OTKLONJEN

Elektronsko zakazivanje opet funkcioniše

Sistem elektronskog zakazivanja na Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore prethodnih dana nije radio, što je ljekarima otežavalo posao, ali i pacijentima stvaralo problem zbog dužeg čekanja na izvještaj nakon obavljenog pregleda kod specijaliste.

 

Iz KCCG za Pobjedu su saopštili da su ljekari uredno primali pacijente.

Prema njihovim riječima, kvar je otklonjen, a do tehničkog problema došlo je zbog, kako kažu, provajdera koji pruža usluge povezivanja Fonda za zdravstveno osiguranje i Kliničkog centra.

“Zbog tehničkog problema koji se ogledao u smanjenoj propusnoj moći linkova preko kojih se vrši prenos podataka o centralnom zakazivanju, kao i razmjena drugih važnih podataka potrebnih za normalan rad programa Poliklinke Kliničkog centra dolazilo je do usporavanja rada informacionog sistema Poliklinike”, pojasnili su iz Kliničkog.

Iz najveće zdravstveme ustanove kažu da je zbog smetnji u konekciji sa Fondom zdravstvenog osiguranja otežano funkcionisala i automatska štampa na Poliklinici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније