Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 08. 2013. 17:31 >> 09:45
7

SPROVEŠĆE ISTRAGU

MA: Spisak putnika tajna, prekršen zakon

Montenegro erlajns je u subotu, 10. avgusta obavio dva čarter leta ka Barseloni i oba su bila ekonomski opravdama, a kompanija će sprovesti istragu o tome kako je spisak putnika sa tih letova dospio u javnost, poručuju iz ME.

U Montenegro erlajnsu, navode da je prvi čarter let organizovan i zakupljen od turističke agencije iz Podgorice sa kojom je sklopljen ugovor o zakupu.

S obzirom na činjenicu da je taj prvi čarter let bio rasprodat od agencije, potrebno je, dodaju u Montenegro erlajnsu, bilo organizovati dodatni čarter let, što je i učinjeno u dogovoru sa upravom Vaterpolo saveza.

"Oba leta su ekonomski opravdana i nijesu organizovana na štetu kompanije, upravo suprotno. Pored ekomonske opravdanosti oba ova leta, dodatni motivi su bili želja i ideja uprave Montenegro erlajnsa da vaterpolo reprezentaciji da dodatnu podršku u nastojanjima da postignu uspjeh na svjetskom takmičenju", navodi se u saopštenju avio kompanije.



 

Politika, Montenegro erlajnsa nije da bilo što kriju, navode u kompaniju i dodaju da su zabrinuti ponašanjem pojedinih medija, kao i pojedinaca koji su se potrudili da spisak putnika koji je povjerljiv dokument kompanije dospije u javnost.

"Zato će se ovom djelu i načinu na koji je spisak dostavljen medijima  sprovesti istraga,  jer se na ovaj način prekršio Zakon o bezbjednosti vazdušnog saobraćaja. Što se tiče povratka naše vaterpolo selekcije u Crnu Goru, radi se o želji štaba da vaterpolisti sjutradan dođu do destinacije koja je bila najbliža regiji, odakle je veći dio  igrača, tj. sa crnogorskog primorja", poručuju iz Montenegro erlajnsa.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније