Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

27. 09. 2018. 10:13 >> 09:52

MA NA SAJMU U PARIZU

Interesovanje za CG i dalje raste

Sastanci predstavnika nacionalnog avio-prevoznika Montenegroerlajnza na 40. Međunarodnom sajmu turizna IFT "Top Resa 2018" u Parizu, sa brojnim agencijama i touroperatorima pokazuju da je interesovanje za Crnom Gorom i dalje rastuće, a da nacionalna aviokompanija ima dobar proizvod, i pored jake konkurencije, kazali su iz MA. Predstavnici MA na sajmu su definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i za narednu godinu.

MA i ove godine predstavlja svoju ponudu na 40. Međunarodnom sajmu turizma IFT "Top Resa 2018" u Parizu, od 25. do 28. septembra, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.

Taj prestižni međunarodni sajam okupio je veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, najveće svjetske avio-kompanije, kao i poslovne ljude koji planiraju investicije u turizmu.

"Predstavnici naše kompanije na sajmu su definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i za narednu godinu. Riječ je o turoperatorima i agencijama sa kojima MA ima dugogodišnju saradnju, kao što su MTO, Luminalis, Prodintur", navodi se u saopštenju.

Rezultate na francuskom tržištu za prvih 9 mjeseci 2018. godine iz MA ocjenjuju zadovoljavajućim.

"Na rutama iz Podgorice i Tivta za Pariz za 9 mjeseci je prevezeno u redovnom saobraćaju 29.000 putnika, uz povećan faktor popunjenosti putničke kabine i sa 34 leta manje nego prethodne godine. Takođe u redovnom saobraćaju na letovima iz Podgorice za Lion je prevezeno 6.500 putnika, što je rast od 83% u odnosu na isti period prethodne godine kada je prevezeno 3.500 putnika, na 82% više letova nego prethodne godine", kazali su iz MA.

Osim letova u redovnom saobraćaju, nacionalni avio-prevoznik imao je i serije čarter letova ka Briveu u maju i junu, a u oktobru ih, kako su kazali, očekuje realizacija letova za Marsej i Lion.

"Kada je riječ o narednoj sezoni, plan je da u redovnom saobraćaju ostvarimo isti broj letova ka Parizu (iz Podgorice i Tivta), dok za Lion očekujemo porast, budući da će se ranije započeti letovi dva puta nedeljno, nego što je bio slučaj u ovoj godini", navodi se u saopštenju.

U čarter saobraćaju je pri kraju realizacija dogovora za letove ka 6 destinacija u predsezoni, od aprila do juna 2019. godine, u mini serijama letova, ka La Roshelu, Renu, Dovilu, Liježu, Briveu i Nantu.

"Sastanci sa brojnim agencijama i touroperatorima pokazuju da je interesovanje za Crnom Gorom i dalje rastuće, a da nacionalna aviokompanija ima dobar proizvod, i pored jake konkurencije low cost i čarter prevoznika", zaključuju iz MA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније