Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

25. 09. 2018. 19:57 >> 19:38
2

ODGOVOR ĐUROVIĆU

RTCG: Žal za nepovratno izgubljenim pozicijama

Protiv dolaska afirmisanog medijskog brenda, emisije "Živa istina" na Javni servis, danas se zdušno zalažu upravo oni koji su, koliko juče, supstituisali nadležnosti menadžmenta i uredništva naše kuće, poručeno je iz Menadžmenta Radio-televizije Crne Gore.

“To su ljudi koji su, zloupotrebljavajući svoju poziciju u Savjetu RTCG, donijeli protivzakonite odluke, kojima su se promovisali u vrhovnog arbitra u Radio-televiziji i na crnogorskoj medijskoj sceni, a uposlene u kući tretirali kao pastvu, koja se po tri puta upisivala dok dođe do radnog mjesta, uvijek pod sumnjom da je spremna na nerad i nedisciplinu. Ovakva i slične reakcije Media centra nastavak su kontinuiranog pritiska na Javni servis, njegov menadžment i uredništvo, i nijesu ništa drugo do žal za proteklim vremenom i nepovratno izgubljenim pozicijama”, navodi se u reagovanju menadžmenta RTCG.

Nevladina organizacija Media centar optužila je Savjet RTCG da je izmjenama Pravilnika, usvojenim na posljednjoj elektronskoj sjednici, kako su naveli, obesmislio napore da se uspostavi transparentna procedura sa jasnim kriterijumima u odabiru sadržaja koji će biti nabavljeni ili proizvedeni s drugim pravnim licama.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније