Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 09. 2018. 18:25 >> 18:09
1

NUHODŽIĆ-STEFANOVIĆ

Kriminalci nemaju šanse protiv CG i Srbije

Institucije Crne Gore i Srbije imaju i snage i kapaciteta i odlučne su da dobiju bitku sa organizovanim kriminalnim grupama. One ne mogu računati na povoljan ishod protiv jakih i odlučnih institucija, kazao je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić, ubijeđen da institucije Srbije i Crne Gore to jesu.

Nakon regionalne konferencije posvećen visokotehnološkom kriminalu Nuhodžić se sastao sa srpskim kolegom Nebojšom Stefanovićem.

Tema sastanka bila je zajednička borba protiv organizovanog kriminala i regionalna saradnja.

Sagovornici su složili da Ministrstva unutrašnjih poslova i Uprave policije Crne Gore i Srbije imaju izvanrednu i kvalitenu saradnju a rezultat takve saradnje su i hapšenja u obje države.

"U prilog tome je i akcija koja je realizovana saradnjom policija Srbije i Crne Gore, hapšenja JOvana Vukotića koja je rekao sam rezultat odlične i kvalitetene saradnje Srbije i Crne Gore", kazao je Nuhodžić.

On je dodao da je na osnovu kvalitetne regionalne saradnje i saradnje sa inostranim službama sinoć u Sofiji uhapšen i Predrag Knežević koji slovi za jednog od uticajnijih članova organizovane kriminalne grupe koja se naziva Kavački klan.

"Sve ovo govori jasno kriminalcima, ljudima koji u organizovanim kriminalnim grupama sprovode i namjeravaju da sprovode svoje aktivnosti da neće biti bezbjedni i mirni nigdje i da će ih pravda dostići", istakao je Nuhodžić.

Nuhodžić i Stefanović saglasni su da iako dobra saradnja dva ministratsva može biti intenzivirana a regionalna saradnja i saradnja sa inostranim službama, kako je kazao, je preduslov da dvije policije budu korak ispred kriminalaca.

"Složili smo se da institucije i Srbije i Crne Gore imaju i snage i kapaciteta i odlučne su da dobiju bitku sa organizovanim kriminalnim grupama. Organizovane kriminalne grupe i organizovane kriminalne strukture ne mogu račinati na povoljan ishod protiv jakih i odlučnih institucija da im se suprotstave a ja sam ubijeđen da institucije Srbije i Crne Gore to jesu", zaključio je Nuhodžić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније