Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

20. 09. 2018. 07:58   >>  07:39 3

PRIJESTONICA ORGANIZUJE

Besplatni kurs italijanskog za Cetinjane

Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje, Nacionalna biblioteka "Đurđe Crnojević" i Zajednica Italijana u Crnoj Gori i ove godine organizuju besplatni kurs italijanskog jezika za građane Cetinja.

 

U toku kursa, koji će trajati tri mjeseca, polaznici će izučavati italijanski jezik do nivoa B1. Predavanja će biti organizovana dva puta sedmično u zgradi bivšeg Francuskog poslanstva.

Odluku o polaznicima kursa donijeće tročlana komisija.

Prednost će imati kandidati koji su završili A2 nivo kursa, nezaposleni mladi ljudi, mladi koji aktivno učestvuju u životu zajednice, osobe u stanju socijalne potrebe, nezaposleni i osjetljive kategorije stanovništva.

Odabrani polaznici moraju prisustvovati na 80 odsto nastave, a po završetku kursa biće im dodijeljeni sertifikati o pohađanju.

Svi zainteresovani, prijave za kurs mogu podnijeti do 28. septembra u Sekretarijatu za kulturu, sport i mlade (zgrada Prijestonice, kancelarija broj 116) ili putem maila sekretarijat.ks@cetinje.me.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније