Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

20. 09. 2018. 07:01   >>  06:42

RADOVIĆ NOVI DIREKTOR

Milašinović više nije na čelu Instituta za bolesti djece

Čelnik Kliničkog centra dr Jevto Eraković za novog direktora Instituta za bolesti djece postavio je specijalistu dječje hirurgije dr Sašu Radovića, potvrdili su Pobjedi iz ove zdravstvene ustanove.

 

Eraković je sa te pozicije prije dva dana smijenio dr Sonju Milašinović, koja je tu funkciju obavljala od 2015. godine.

Medicinski tim KCCG pod vođstvom dr Saše Radovića prošlog mjeseca u Podgorici je prvi put uradio urogenitalnu rekonstruktivnu operaciju teške kongenitalne forme penilne hipospadije.

Urođeni nedostatak završnog mokraćnog kanala je nadoknađen korišćenjem transplantata sluznice unutrašnje strane usne duplje.

Podsjetimo, Eraković je ranije smijenio i direktora Klinike za oftalmologiju dr Harisa Kujundžića i na to mjesto postavio dr Danijelu Đurović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније