Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

18. 09. 2018. 11:09   >>  10:53 1

OD 22. SEPTEMBRA

UCG: Radunović v.d. dekana Medicinskog fakulteta

Bivši ministar zdravlja i redovni profesor na Univerzitetu Crne Gore, Miodrag Radunović, obavljaće od 22. septembra funkciju dekana Medicinskog fakulteta. Na toj poziciji ostaće do izbora dekana ovog fakulteta u skladu sa zakonom.

To je danas, na predlog Rektorata, odlučio Upravni odbor Univerziteta Crne Gore.

Prethodno je Upravni odbor UCG konstatovao da prof. dr Goranu Nikoliću 21. septembra prestaje funkcija dekana Medicinskog fakulteta UCG, zbog ispunjenja uslova za prestanak radnog odnosa na Univerzitetu Crne Gore, a po sili zakona.

"Upravni odbor je donio odluku i o pokretanju postupka o izboru dekana Medicinskog fakulteta za mandatni period 2018 – 2021, uz utvrđene rokove za izborne radnje. U ponedjeljak će biti raspisan konkurs, nakon čijeg objavljivanja, u roku od 15 dana, Vijeće Fakulteta je u obavezi da formira izbornu komisiju", navodi se u saopštenju UCG.

Konkurs za izbor dekana biće objavljen u Biltenu UCG i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori, a prijave na konkurs podnosiće se u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa u novinama.

"Izbor za dekana, nakon zaključenja prijava, biće realizovan u roku od 30 dana", podsjećaju s UCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније