Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

16. 09. 2018. 20:51   >>  22:16 6

POŽAR U ROGAMIMA

Ekipe dežuraju cijelu noć

Požar u Rogamima je i dalje aktivan, a vjetar raspiruje vatru koja je došla do vrha brda blizu mjesta Stralić. Kuće u izgradnji, koje se nalaze u podnožju, nijesu ugrožene. Miris požara osjeća se i u Podgorici.

Komandir Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada Andrija Čađenović je za TVCG rekao večeras da će ekipe na terenu dežurati cijelu noć i da kuće neće biti ugrožene.

Podsjetimo, na području Rogama danas je izbio veliki požar.

Požar je prijetio da zahvati kuće, ali je vatra zahvaljujući intervenciji vatrogasaca sada pod kontrolom, kazao je danas ranije za TVCG komandir Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada Andrija Čađenović.

Službi zaštite i spašavanja Glavnog grada, kako kaže Čađenović od 11 do 12 sati prijavljeno je više od 10 požara na različitim lokacima.

“Najkritičnije je bilo u Rogamima, gdje su bile ugrožene kuće, ali smo uspjeli da požar odbijemo”, kazao je Čađenović i dodao da se sada radi na potpunom gašenju požara. U gašenju vatre bili su uključeni su i avioni.

Gašenje, kako navodi Čađenović, otežava i vjetar.

Na raspolaganju će im, dodaju, biti i autocistijerna iz preduzeća Vodovod, koja će dopremati vodu na kritične lokacije.

“Sve u svemu, za sad je situacija pod kontrolom”, naglašavaju u Službi zaštite, poručujući da će se potruditi da požar što prije lokalizuju.

Veliki požar koji se kretao sa Malog brda u pravcu Vranjskih njiva lokalizovan je, kao i nekoliko manjih požara koji su izbili na teritoriji užeg gradskog jezgra.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније