Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

15. 09. 2018. 11:30 >> 11:23

TAKMIČENJE U HN

Dobar ulov - četiri tune i dvije sabljarke

Mnogo više sreće imali su učesnici drugog dana atraktivnog međunarodnog takmičenja "Big game fishing", koje se održava u Herceg Novom.

Nakon jedne tune na početku prvog dana, u Gradskoj luci je sinoć bilo opšte raspoloženje, jer su oko 18 časova četiri ekipe uplovile sa šest velikih riba, kaže za Radio Jadran organizator i predsjednik kluba Big game Herceg Novi, Radojica Gardašević.

"Juče je bilo odlično. Uhvaćene su četiri tune i dvije sabljarke. Ekipa Neoplante je uhvatila dvije tune, 36 i 33 kilograma. Ekipa Predator dvije sabljarke, 29 i 25kg. Palmon Strike uhvatila je jednu tunu tešku 36kg i ekipa Budva marina takođe jednu tunu od 36kg", navodi Gardašević.

U generalnom plasmanu vodi ekipa Predator iz Budve sa 622.90 bodova, na drugm mjestu je Neoplanta iz Srbije sa 493,74 boda, a domaćin Big game Herceg Novi, zahvaljujući ulovu prvog dana, nalazi se na trećoj poziciji sa 325,45 osvojenih poena.

Na 4. poziciji nalazi se ekipa Porto Budva. Oni su upisali 256,66 bodova, dok 5. poziciju sa 254,46 bodova zauzima ekipa Palmon Strike, koju sačinjavaju ribari iz Herceg Novog i Italije.

Kuriozitet je da su svih pet ekipa pobjednici prethodnih pet izdanja Big game fishinga.

Danas je posljednji dan ovog nadmetanja. Ekipe su iz gradske luke isplovile jutros oko 8 časova, povratak s otvorenog mora je večeras u 18 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније