Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 09. 2018. 11:35 >> 11:31

KOTOR

Planiraju širenje kapaciteta azila u Kavču

Azil za nezbrinute životinje u Kavču, kotorskom naselju, koji je napravljen kao rezultat zajedničkog projekta tivatske i kotorske opštine, projektovan je za stotinu dvadeset mjesta.

Kako kaže direktor Komunalnog Kotor Mladen Lučić, dešava se da je broj životinja koje su smještene u ovom prostoru duplo veći.

"Neophodno je proširiti smještajne kapacitete tako da su odlukama kotorskog i tivatskog lokalnog parlamenta odobrena sredstva u iznosu od 80 hiljada eura (po 40 hiljada iz obje Opštine) koja će nam omogućiti da proširimo azil i napravimo bolje uslove za boravak životinja u ovom prostoru", kaže Lučić za Radio Kotor.

On navodi da su ostali uslovi, osim smještajnih kapaciteta, u azilu dobri.

"Životinje su zbrinute, veterinar brine o njima, hrane je dovoljno, pa apelujem na sve ljude dobre volje da udome neku od životinja. Koristim priliku da zahvalim svim donatorima koji veoma često obilaze azil, pomažu, a obezbjeđuju i dodatnu hranu",  kaže Lučić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније