Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

05. 09. 2018. 07:32 >> 07:14

OVE ZIME

Metar drva i do 46 eura

Metar drva ove zime koštaće od 37 do 40 eura, pišu Dnevnen novine. Prema riječima pojedinih prodavaca drva, cijena će zavisiti od vrste drveta, kao i da li je to drvo išegano i iscijepano ili je u balvanima.

 

“Metarska drva, bukova, koštaju od 37 do 40 eura, dok su klocevi, 43 eura. Cijepana drva su najskuplja, ona su od metra 46 eura. Ljudi dolaze svakodnevno, veliko je interesovanje. Međutim, drva nemamo puno, svaki treći dan pada kiša pa nas to ometa u branju, jer po kiši rada nema”, kazao je jedan od prodavaca.

Prema njegovim riječima, najveća potražnja je za bukovim drvima jer, kako ističe, od pet metara debljih bukovih drva, kad se iscijepaju, ispadne i do šest i po metara, te je stoga bukovina najisplativija.

“Cerova drva su kvalitetnija i skuplja, dobra izlaze na 40 eura. Međutim, narod se najviše interesuje za bukovinu, jer im se najviše isplati. Recimo, od dobre, debele bukovine od pet metara, dobije se i do šest i po metara. Nije to mala ušteda”, kazao je on Dnevnim novinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније