Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 08. 2018. 15:30 >> 15:36

U STUDENTSKIM DOMOVIMA

Cijene smještaja i menze iste, uslovi bolji

U toku je konkurs za smještaj u studentske domove prve godine i trajaće do 14. septembra. Cijene smještaja i menze ostale su iste, a uslovi boravka su bolji.

 

Studentski domovi u Podgorici ove godine primiće 1432 studenta, od kojih je 400 mjesta u Novom studentskom domu. 

Konkurs je otvoren do 14. septembra, a pravo učešća imaju studenti koji se školuju van mjesta stanovanja, koji su prvi put upisali semestar i nijesu mijenjali studijski program.

,,Ja sam predao dokumenta za dom, još i za menzu. Upisao sam Građevinski fakultet. Očekujem dobre cimere i uspješnu godinu,” kaže student Denis Ećo.

 Svi studenti u okviru smještaja imaju besplatan internet, a renovirane su i prostorije ustanove. Cijene smještaja i hrane nijesu mijenjali.

"Mjesečno za tri obroka dnevno cijena je 23 eura i 10 centi, a mjesečni iznos za stanarinu je u prvoj fazi u Plavom dvoru 11 eura, a u starom domu oko 6 eura,”saopštila je Gordana Mrdak upravnica Prve faze Javne ustanove Dom učenika i studenata.

U toku je obrada dokumentacije prijavljenih na konkurs za učeničke domove koji je nedavno završen. Od 10. septembra do 5. oktobra biće otvoren konkurs za smještaj za studente starijih godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније