Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

28. 08. 2018. 19:33 >> 19:23

ROCK&RECYCLE

I ove godine ekološka kampanja na Sea Danceu

Ekološka kampanja Rock&Recycle, koju realizuje Pivara Trebjesa sa ciljem smanjenja otpada na festivalskim prostorima, biće realizovana na petom Sea Dance festivalu, koji će biti održan od četvrtka do subote, na plaži Buljarica u Budvi.

Na prostoru festivala, kako je saopšteno, biće postavljeni info-pultovi, dok će eko-aktivisti motivisati posjetioce da prikupe 20 iskorišćenih čaša i na poklon dobiju majicu sa logom kampanje. 

“Sigurni smo da će i ove godine veliki broj posjetilaca učestvovati u akciji, a mi ćemo ih nagraditi za odgovoran odnos prema prirodi. Raduje nas što smo ekološku nit započetu na Lake festu prije šest godina proširili prvo na Sea Dance, a od ove godine i na Bedem fest“, kaže se u saopštenju. 

Menadžer korporativnih komunikacija u Pivari, Natalija Milić, kazala je da na taj način doprinose razvoju koncepta zelene kulture i daju konkretan doprinos zaštiti životne sredine kroz smanjenje otpada. 

Peti Sea Dance festval okupiće neke od najvećih svjetskih i regionalnih zvijezda koje su, kako se navodi, stvaralaštvom kreirale trendove muzičke industrije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније