Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 08. 2018. 21:52 >> 08:18
6

OTVOREN HOTEL ČEDI

"Vizija pobijedila opstrukciju i neznanje"

Otvaranje, šesnaestog hotela sa 5 zvjezdica u Crnoj Gori, pobjeda je vizije nad opstrukcijom i neznanjem. Vlada nastavlja podršku projektima koji unapređuju Crnu Goru, to očekujemo i od opština, poručio je premijer Duško Marković na otvaranju Hotela Čedi na Luštici.

Marković je kazao da je u hotelu otvoreno je 171 radno mjesto, više od 77 odsto zaposlenih su državljani Crne Gore.

"U 2018. otvoreno je više od 1.000 novih radnih mjesta u sektoru hotelijerstva. Ovi uspjesi su potvrda ispravnosti strateške Vladine politike u oblasti turizma", dodao je on.

Hotel Čedi, prvi u nizu hotela u projektu Luštica Bay vrijednom više od 1,1 milijardu eura.

Ugovor o zakupu i izgradnji koji se odnosi na Luštica Development Opština Tivat, potpisan je 23. oktobra 2009. između Vlade Crne Gore, Opštine Tivat i kompanije Luštica Development AD Podgorica.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније