Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 08. 2018. 19:55   >>  19:40 2

TO TIVAT

Muzici nije mjesto u politici

Turistička organizacija Tivat oglasila se povodom otkazivanja koncerta hrvatske pop pjevačice Vanne koja je trebalo da nastupi povodom 85. rođendana broda Jadran. Kako su istakli iz TO, muzici nema mjesta u politici, dodajući da žale što Vanna nije nastupila na Pinama.

“Vanna je već bila najavljena sa gostovanjem u Crnoj Gori na terasi restorana Hotela Mogren, te iz razloga znatno nižih troškova honorara zbog pomenute prisutnosti, te njenog prihvatanja svih unaprijed poznatih joj činjenica, kao izvođač koji još nije nastupao u našem gradu, smatrana je jednim interesantnim izborom. Niti jedna, a ni druga strana se nije vodila bilo kakvim drugim razlozima (sem umjetničkim) u pregovaračkim odnosima, jer i dalje, bez obzira na razloge koji nama nijesu poznati, niti zvanično predstavljeni u slučaju otkazivanja tog nastupa, mišljenja smo da u umjetnosti nema mjesta za politiku, niti bilo kakvim insinuacijama na tu temu. Vjerujemo da ćemo u nekom skorijem periodu ipak Vannu ugostiti u Tivtu, bez obzira koji su je razlozi ponukali za otkazivanje nastupa”, naveli su iz TO Tivat.

Rođendan jedrenjaka Jadran obilježavao se nizom manifestacija, budući da je to najljepši i najvrijedni brod Mornarice Vojske Crne Gore. Vlasništvo nad školskim brodom je predmet spora Hrvatske i Crne Gore koji traje još od vremena raspada bivše Jugoslavije, a čije se rješenje još ne nazire.

Vanna se tako našla u središtu hrvatsko-crnogorskog spora, a zbog nastupa u Tivtu prozvali su je brojni hrvatski mediji.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније