Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

16. 08. 2018. 07:55   >>  07:39

RASPISAN TENDER

Budva kupuje 12 auta za 185.000 eura

Opština Budva namjerava da kupi 12 automobila, za šta će izdvojiti 132.000 eura i 14 postojećih vozila.

Tender je raspisan kako bi se obnovio dotrajali vozni park koje su koristile službe Opštine.

Uz nabavku novih, Opština je tenderom predvidjela da najbolji ponuđač preuzme 14 starih vozila čija je vrijednost procijenjena na 52,6 hiljada eura.

“Predmet javne nabavke je nabavka 12 novih putničkih motornih vozila uz zamjenu 14 postojećih motornih vozila. Vrijednost starih, korišćenih vozila koja se mijenja je 52.649,68. Opština vrši doplatu u iznosu do 132.000 za nabavku novih vozila“, navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Time ukupna vrijednost javne nabavke iznosi 184.649 eura.

Opština je prije pet godina takođe raspisala tender kada je prodavala stara i nabavila manja terenska vozila. Vozni park je kompletno obnovljen prije 12 godina, kada su nabavljana i sva vozila koja koriste opštinski funkcioneri.

Većina tih vozila sada je u lošem stanju i mnoga su usljed brojnih havarija praktično neupotrebljiva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније