Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 08. 2018. 15:47 >> 15:30

POBJEGLI U ALBANIJU

Na leđima pokušali da prenesu drogu

Službenici Uprave policije, tragaju za dvije osobe koje su osumnjičene da su pokušale da preko granice sa Albanijom prokrijumčare 51 kilogram marihuane. Iz policije je saopšteno da su dvije, za sada nepoznate osobe, na leđima nosile dva džaka koja su, kada su vidjeli policiju, ostavili i pobjegli u Albaniju.

"Službenici OGB Tuzi su naime, postupajući shodno operativnim saznanjima, izvršili obilazak terena u rjeonu Rikavca, gdje su u neposrednoj blizini granice sa Albanijom primijetili dva lica koja su na leđima nosila po jedan džak. Budući da su se lica nalazilo blizu granice, uspjela su da pobjegnu preko granične linije na albansku teritoriju kada su primijetila policijske službenike i pritom su bježeći ispustila džakove na našoj teritoriji," navodi se u saopštenju.

Dva džaka policija je predala službenicima Odsjeka za borbu protiv droge. U njima se nalazio 51 kilogram materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kao i granična policija Albanije.

Marihuana će biti vještačenja u Forenzičkom centru, a komunikacija sa kolegama u Albaniji se nastavlja radi identifikovanja osoba koje su prokrijumčarile džakove sa drogom na našu teritoriju, a zatim pobjegla nakon što su džakove odbacila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније