Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 08. 2018. 20:24 >> 22:45
4

LUKŠIĆ SAOPŠTIO

Radari sa kamerama pratiće plovila

Načelnik Odjeljenja za nadzor i kontrolu pomorskog saobraćaja Žarko Lukšić saopštio je da je promet na moru naglo, na crnogorskom moru, porastao krajem jula pa su i nesreće bile češće. On je za TVCG istakao da će pojačati mjere nadzora, postaviće radare sa kamerama koje će odmah evidentirati one koji budu kršili pravila.

Kada budu dobili fotografiju onih koji su prekoračili brzinu na moru ili nijesu poštovali pravila odmah će ih procesuirati nadležnim organima, saopštio je Lukšić gostujući u Dnevniku TVCG.

Lukšić kaže da koriste i pretpristupna sredstva iz EU fonda te da će vrlo brzo postaviti radare sa kamerama. Lakušić međutim dodaje da  da treba podići svijest kupača i učesnika u saobraćaju na moru.

"Evidentno je da su nesreće sve učestalije i ovih dana prisustvo policije na moru je stalno i pokušavamo da suzbijemo sva kršenja pravila," istakao je Lukšić.

Nije isključio mogućnost da će pooštriti kazne. Podsjetio je sve koji primijete bilo kakve nepravilnosti da pozovu Službu sigurnosti na moru na broj 129.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније