Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

31. 07. 2018. 17:43 >> 17:28

NUHODŽIĆ - URBAN

Česima promovisati CG kao bezbjednu destinaciju

Saradnju sa Češkom trebalo bi usmjeravati i na intenzivniju promociju Crne Gore kao bezbjedne destinacije za turiste iz Češke, naročito imajući u vidu prošlogodišnju rekordnu posjećenost koju je Crna Gora zabilježila nakon prijema zemlje u NATO, smatra ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

Nuhodžić se danas sastao sa ambasadorom Republike Češke u Crnoj Gori Karelom Urbanom.

"Kontinuitet kvalitetne i prijateljske saradnje između Crne Gore i Češke biće nastavljen i u narednom periodu, kroz otpočinje novih projekata i punu podršku koju će Češka nastaviti da pruža našoj zemlji na putu evropskih integracija", poručeno je danas sa prvog zvaničnog susreta Nuhodžića i Urbana.

Zahvalivši na podršci koju je Češka pružala Crnoj Gori na putu ka članstvu u NATO, kako je saopšteno iz MUP-a, Nuhodžić se osvrnuo na pomoć i saradnju u minulom periodu, naročito u oblasti vanrednih situacija, kao i u oblasti policijskih poslova.

"Sagovornici su zajednički konstatovali da u narednom periodu postoji prostor za nove vidove saradnje, kroz obuke i razmjenu iskustava i najboljih praksi na polju sajber bezbjednosti, kao i aktuelnih globalnih izazova kao što su ilegalne migracije, terorizam i trgovina ljudima", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније