Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 07. 2018. 23:15   >>  23:02 2

SPAVAJU PORED PRUGE

Satima čekaju voz u Sutomoru

Putnici na željezničkoj stanici u Sutomoru večeras su satima čekali na voz iz Bara za Podgoricu.

Podgorički vremeplov je na Fejsbuku objavio fotografije, na kojama se vidi veliki broj građana, koji sjedi pored šina, a među njima i djeca koja su očigledno od umora i zaspala pored pruge.

Antena M javlja da je došlo do kvara lokomotive i da je iz Podgorice nedavno krenuo voz kako bi preuzeo putnike koji čekaju.

"Sutomore. Željeznicka stanica, od 19h ljudi čekaju bez ikakvih informacija voz za Podgoricu, Beograd.. Djeca spavaju na šinama, a niko se nije udostojio ni da nas obavjesti koliko ćemo cekati i da li će voz uopšte krenuti sa stanice iz Bara. ŽCG nema nikakvu alternativu!", napisao je ogorčeni putnik koji je objavio fotografije.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније