Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

24. 07. 2018. 08:38   >>  08:24 2

PODACI AGENCIJE

Kvalitet vazduha u Pljevljima na zadovoljavajućem nivou

Kvalitet vazduha u Pljevljima je na zadovoljavajućem nivou, a građani najsjevernijeg crnogorskog grada nemaju razloga za brigu, uvjeravaju iz Agencije za zaštitu životne sredine.

Pomoćnica direktora Agencije za zaštitu životne sredine, Lidija Šćepanović, kazala je da je u Pljevljima jutros u sedam sati koncentracija PM čestica iznosila 15.8, dok je granična gornja vrijednost 35.

"Znači da je zadovoljavajući kvalitet vazduha i građani Pljevalja nemaju razloga za brigu", rekla je Šćepanović za Radio-televiziju Crne Gore (RTCG).

Ona je da su svi parametri, na svim mjernim stanicama u Crnoj Gori bili u dozvoljenim granicama, što znači da je kvalitet vazduha bio u dozvoljenim granicama.

Tokom ljeta, kako je kazala, nikad nije bilo prekoračenja, osim u ekstremnim situacijama kad su bili šumski požari.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније