Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

19. 07. 2018. 16:44 >> 16:33

TREĆA EKSPEDICIJA

Nikšićani ponovo na krovu Evrope

Tri člana PSD Javorak iz Nikšića Dragutin Vujović, Vasko Rabrenović i Jelena Jovanović, kao i pripadnik Gorske službe spasavanja Jahorina Miro Kalem Kamćo popeli su na najviši vrh Evrope.

Oni su osvojili Elbrus (5642m) po izuzetno lošem vremenu, temperatura je išla i do -30 stepeni, a vidljivost je bila svega 20-tak metara.

"Drago se sa vrha spustio na skijama, a Vasko na bordu. Sa njima u ekipi je bio i Zeljko Kovačevic koji im je pravio društvo na aklimatizaciji na CegetiI koji je skijao sa 4750 metara sa Skale Pastuhova", navodi se na Fejsbuk stranici PSD Javorak.

To je treća uspješna ekspedicija Javorka na najviši vrh Evrope. Povratak ekipe se očekuje 24. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније