Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 07. 2018. 15:46   >>  16:12 3

ISTRAŽIVANJE

U vrijeme Mundijala TVCG najgledanija

Prvi program Televizije Crne Gore bio je najgledaniji tokom juna, kao i u prvih petnaest dana jula, pokazala su mjerenja Crnogorskog Telekoma i Agencije ISPOS. Taj period obilježilo je Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a Javni servis je prenosio sve 64 utakmice, uz specijalne emisije kao i izvještaje naših reportera sa završnice Mundijala. Gledaoci TVCG bili su u prilici da prvi put gledaju Mundijal u HD formatu.

Finalni duel između Francuske i Hrvatske, u pojedinim trenucima meča, na programima TVCG, gledalo je više od 100 hiljada ljudi.

Ljubitelji fudbala mogli su od 14. juna do 15. jula da uživaju u majstorijama najboljih svjetskih fudbalera, a u Crnoj Gori najviše pažnje, osim finala, privukli su dueli Srbije i Švajcarske, Islanda i Hrvatske, kao i polufinalni meč "Trikolora" i Belgije.

Tako je Prvi program TVCG dospio u žižu interesovanja gledalaca, znantno nadmašujući ostale televizijske kuće tokom juna i prve polovine jula.

TVCG je prenosila sve 64 utakmice s Mundijala, od kojih je samo jedna prikazana u odgođenom terminu. Emitovano je oko sto sati prenosa utakmica, kao i više od 50 sati studijskog programa u 29 specijalnih emisija u kojima su gosti analizirali najbitnije momente s prvenstva kao i suđenje, a naši reporteri iz Moskve poslali su i 27 priloga koji su prikazani u informativnim i emisijama posvećenim Svjetskom prvenstvu.

Takođe, Javni servis prvi put je emitovao Mundijal u HD formatu na posebnom programu, na kojem će i dalje biti prikazivani najbitniji sportski sadržaji, poput Evropskog prvenstva u vaterpolu koje je u toku.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније