Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 07. 2018. 22:56 >> 22:54

VELIKA ŠTETA

Nevrijeme pogodilo Petnjicu

Olujni vjetar sa kišom, kasno poslijepodne, zahvatio je područje Petnjice.

Predsjednik te opštine, Samir Agović kazao je za TVCG da je nevrijeme pričinilo veliku materijalnu štetu. Ekipe su, kako navodi, na terenu i pokušavaju da pomognu ljudima.

"Veliko nevrijeme zahvatilo je dio teritorije naše opštine. Posebno su osjetili posljedice nevremena građani u zaseoku Bare. Osam domaćinstava je pretrpjelo najveću štetu na svojim kućama i pomoćnim objektima. Stradali su plastenici i voćnjaci, izazavana je ogromna šteta na saobraćajnoj infrastrukturi. Prilazni put ka ovom selu je gotovo u potpunosti unušten, ali su stradala i ostala sela. Prije svega, Kruščica i Dašča rijeka od nevremena koje je juče bilo na području naše opštine", rekao je Agović i dodao da se nada da će Petnjici pomoći i susjedne opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније