Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG, Objavila: J.B.Č. ]

05. 07. 2018. 16:20 >> 16:08

ADMINISTRATIVNI ODBOR

ASK da informiše o imovini članova Savjeta RTCG

Administrativni odbor zatražio je od Agencije za sprečavanje korupcije konkretne informacije da li je članica Savjeta RTCG, Dragana Tripković u međuvremenu dostavila izvještaje o prihodima o imovini za 2017. godinu. Isti zahtjevi upućeni su i za članove Savjeta Vladimira Pavićevića, Perka Vukotića i Mima Draškovića.

Administrativni odbor u dosadašnjoj praksi kada je u pitanju Savjet RTVCG, iako imao prilike da čujemo razna tumsčrenja po ovom pitanju, nikada do sada nije razriješio po pitanju neprijavljivanja imovine", kazao je predsjednik Administrativnog odbora, Luiđ Škrelja.

On je dodao da će se svakako voditi postupak protiv svih koji su u Savjetu RTCG prekršili zakon po raznim osnovama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније