Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

25. 06. 2018. 21:35   >>  21:24

UNIVERZITET CRNE GORE

Prvog dana se prijavilo 2.314 kandidata

Na Univerzitetu Crne Gore (UCG) prvog dana upisa za prvu godinu osnovnih studija apliciralo je 2.314 kandidata.

Prijave se podnose i sjutra, a mjesta ima za 3,5 hiljade brucoša.

Na Arhitektonskom fakultetu prijave je predalo 70 kandidata, za Biotehničkom 67, Ekonomskom 318, Elektrotehničkom 276, Fakultetu dramskih umjetnosti 23, Fakultetu likovnih umjetnosti sedam, Fakultet političkih nauka 145, Pomorskom fakultetu 177.

Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje se prijavilo 53, Fakultetu za turizam i hotelijerstvo 68, Filološkom fakultetu 123, Filozofskom 241, Građevinskom 84, Mašinskom 44, Medicinskom 202, Metalurško-tehnološkom 35, Muzičkoj akademiji sedam, Pravnom fakultetu 220 i Prirodno-matematičkom fakultetu 154 kandidata.

"Prijemni ispiti za fakultete i akademije koji ih organizuju, a koji su dodatni uslovi za upis, polažu se prema rasporedu koji će biti istaknut na oglasnim tablama univerzitetskih jedinica, od 28. juna do 2. jula", saopšteno uje iz UCG.

Upis kandidata i izdavanje uvjerenja izvršiće se zaključno sa 9. julom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније