Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

23. 06. 2018. 00:01   >>  09:04 1

OBILNE PADAVINE

Poplavilo šetalište u Ulcinju

Nevrijeme praćeno obilnim padavinama i vjetrom zahvatilo je sinoć veći dio Crne Gore.

Čitalac Portala RTCG iz Ulcinja poslao nam je snimke iz tog grada.

Šetalište na maloj ulcinjskoj plaži bilo je potpuno poplavljeno, voda je nosila otpad koji je "isplivao", a turisti i mještani tražili su zaklon od jakog pljuska.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a prijepodne u sjevernim i jugoistočnim predjelima umjereno oblačno.

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je saopšteno da će vjetar biti povremeno umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak sjeverni i sjeveroistočni, koji će tokom dana mjestimično oslabiti. Najviša dnevna temperatura od 14 do 29 stepeni.

Podsjetimo, Direktorat za vanredne situacije MUP-a poslao upozorenje nadležnim službama zbog najavljenih meteoroloških prilika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније