Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ Mina ]

20. 06. 2018. 16:50   >>  16:39 4

OBEZBIJEĐENO 43.000 EURA

Nina ide na Oksford

Hipotekarna banka donirala je 20,3 hiljade eura Nini Bošković za master studije iz kliničke embriologije na Oksfordu i obezbijedila novac koji je nedostajao za njeno školovanje.

Iz Hipotekarne banke saopšteno je da su Ministarstvo prosvjete i drugi donatori obezbijedili dio novca, ali da je Bošković nedostajalo još 20,3 hiljade eura.

Bošković je primljena na na master studije iz kliničke embriologije na Oksfordskom univerzitetu, a za nastavak njenog školovanja bilo je potrebno obezbijediti 43 hiljade eura.

Donaciju je u ime Hipotekarne banke uručila direktorica marketinga Ana Ristić, koja je podsjetila da je banka krajem prošle godine organizovala konferenciju „Živi lokalno, uči globalno“.

Prema njenim riječima, donacija je primjer koji pokazuje da ulaganje u znanje i obrazovanje, kada je riječ o Hipotekarnoj banci, nije samo na riječima.

„Hipotekarna banka se trudi da prepozna prave vrijednosti, a Nina je primjer kako one uvijek nađu pravo mjesto. Najbolja studentkinja prirodno-matematičkog fakulteta, primljena na master studije na Oksfordu, sad može da se posveti samo učenju“, kazala je Ristić.

Ona je dodala da vjeruju da će Bošković i tamo biti najbolja i da će ostvariti svoju želju da znanje koje će tamo steći iz kliničke embriologije primjenjuje u Crnoj Gori.

Bošković je saopštila da je Hipotekarna banka donacijom pokazala da je zaista posvećena crnogorskom društvu i da vjeruje da su svi njeni klijenti ponosni što su dio banke koja pomaže drugima.

„Daću sve od sebe da opravdam povjerenje, iskoristim priliku za učenje na najprestižnijem svjetskom univerzitetu i da svoje znanje primjenjujem u Crnoj Gori“, poručila je Bošković.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније