Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

18. 06. 2018. 16:05   >>  19:14 9

MEDIA CENTAR

U četvrtak protest ispred RTCG

NVO Media Centar organizovaće u četvrtak protest ispred zgrade RTCG u 19 sati, saopštili su iz te nevladine organizacije.

"Nezakoniti politički uticaj vladajuće partije, započet smjenama u Savjetu RTCG i dovođenjem vlasti lojalnih ljudi u ovo tijelo, nastavljen nedavnim razrješenjem generalne direktorice Andrijane Kadije, dobija epilog razrješenjem direktora TVCG Vladana Mićunovića. Progon i preuzimanje nacionalnog javnog medijskog servisa ušli su u završnu fazu. RTCG ponovo postaje jednopartijski servis od koga korist ima samo jedan, manji, dio crnogoskog društva, ali kojeg finansiraju svi građani i građanke Crne Gore", naglasili su iz Media Centra.

Kako su istakli iz te NVO, Kadija i Mićunović su pokazali da RTCG može funkcionisati kao istinski medijski javni servis, jednako udaljen od vlasti i opozicije.

 

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније