Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

18. 06. 2018. 14:13   >>  14:02

PO ZONAMA

Ulcinj: Na snagu stupila zabrana radova

Opština Ulcinj je saopštila da je stupila na snagu zabrana izvođenja radova na objektima u Ulcinju tokom turističke sezone.

Kako su istakli, zabrana se sprovodi po zonama, pri čemu Prva obuhvata uži dio grada (Bulevar Đerđ Kastrioti Skenderbeg, ul. Hafiz Ali Ulćinaku) i naselje Bijela Gora, Pristan, Stari Grad, Liman, Nova Mahala, Meterizi i Pinješ.

"Zabrana gradnje u Prvoj zoni važi za period od 01.06. do 20.09. tekuće godine. Druga zona obuhvata ostale djelove grada Ulcinja i prigradska područja koja nijesu obuhvaćena prvom zonom (Kruče, Velika Plaža, Štoj i dr.). Zabrana gradnje u prvoj zoni važi za period od 10.06. do 20.09.2018", saopšteno je iz Opštine.

Komunalna policija vršiće nadzor nad sprovođenjem ove odluke.

"Novčanom kaznom u visini tristostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori, kazniće se za prekršaj pravno lice ili preduzetnik koji je investitor, ako vrši gradnju objekta u periodu zabrane iz člana 1 ove odluke.  Za prekršaj iz stava 1 ovoga člana kazniće se odgovorno lice u pravnom licu ili fizičko lice koji je investitor, novčanom kaznom u visini dvadesetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori.
Novčanom kaznom u visini tristostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori kazniće se za prekršaj pravno lice ili preduzetnik koji izvodi radove na objektima na teritoriji Opštine Ulcinj, u periodu zabrane iz člana 1 ove odluke. Za prekršaj iz stava 1 ovog člana kazniće se odgovorno lice u pravnom licu ili fizičko lice koji izvodi radove na objektima novčanom kaznom u visini dvadesetostrukog iznosa minimalne zarade u Crnoj Gori", objasnili su iz Opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније